Pui Kung Pao

de Brindusa in Pui, 12 Feb 2010 | 5831 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

12.02.2010, 23:27

Fata draga, te rog sa-mi spui de unde iei condimentele tale, ca mor aici! piper Sichuan, curcuma si alte prafuri pe care le prezinti tu asa frumos

Miha 1

12.02.2010, 23:32

Foarte fain!

Brindusa 1

12.02.2010, 23:45

mai Oana, mie imi plac la nebunie toate aromele astea! Nici n-as mai putea gati fara ceva aromat . Piperul asta il am de la magazinul KI Life (Piata Amzei)
Curcuma (chiar ieri am fost sa-mi reinnoiesc stocul) de la o taraba din Piata Matache

Brindusa 1

12.02.2010, 23:46

Miha, multumesc

ionix 1

12.02.2010, 23:59

superb... cu siguranta mi-ar face mare placere sa mananc puiutul asta

Bucataras Medi 1

13.02.2010, 00:22

nici eu nu m-as da la oparte de la o portie.............

Sylvia 1

13.02.2010, 11:54

Vai ce bunatate salvez retetea nota maxima si eu am facut aseara taietei cu pui , fac f des si imi place la nebunie !!!Super reteta

ionela2682 1

13.02.2010, 18:47

bun tare cred ca este!

Brindusa 1

13.02.2010, 19:49

Sylvia, gand la gand

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui mediteranean cu rosii uscate si proaspete