Pui la cuptor umplut cu leurda

de MIUTA in Pui, 22 Mai 2011 | 1571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui potrivit
  • o ceapa mare
  • 5 ciuperci champinion
  • o legatura de leurda
  • o legatura ceapa verde
  • o lingura untura(pentru uns puiul)
  • ulei
  • sare,pipier,vegeta cu gust de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut cu leurda:

Se curata si se spala foarte bine puiul.Se unge cu untura in interior si in exterior si se condimenteaza dupa gust.

Intr-o cratita se caleste ceapa uscata si ciupercile pana scade bine apa din ele.Se opreste focul si se pune leurda si ceapa verde tocata.Se amesteca bine si se condimenteaza.Cu aceasta compozitie se umple puiul si se pune la cuptor la foc mediu spre mare.

Se lasa la cuptor aproape 2 ore.Am servit puiul cu cartofi prajiti si compozitia de leurda si ciuperci, umplutura din pui.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui la cuptor umplut cu leurda-0
Pui la cuptor umplut cu leurda-1
Pui la cuptor umplut cu leurda-2
Pui la cuptor umplut cu leurda-3
Pui la cuptor umplut cu leurda-4
Pui la cuptor umplut cu leurda-5
Pui la cuptor umplut cu leurda-6

COMENTARII (8)

MIUTA 1

23.05.2011, 10:13

Multumesc Sufletista,Mamaieelena,Anamaria,Ionela

kamy 1

23.05.2011, 11:46

deyutzky 1

29.05.2011, 12:05

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04