Pui manastiresc

de gaby_duceag in Pui, 17 Iun 2012 | 29365 vizualizari

COMENTARII (56)

diaconta 1

17.06.2012, 16:15

Medi,noi ca niste doamne ce suntem,nu putem manca de pe scandura

ela 1

17.06.2012, 18:35

ce cratita avem

Panacris 1

17.06.2012, 19:56

Nu inteleg de ce ii spune manastiresc, ca se serveste pe scandura?
Nu vreau a fiu rea, dar cam in genul asta gatesc si eu carnea de pui acasa!

Miha 1

17.06.2012, 21:30

Cris, este o reteta veche moldoveneasca si a fost culeasa si relatata de Radu Anton Roman. Nu cunosc originea, dar in mod clar nu faptul ca se serveste pe scandura ii da denumirea.

gaby_duceag 1

17.06.2012, 22:21

Dia, l-am pus azi la frigarui. Am fo' la baiatu cu untura )

Am mancat balmos

gaby_duceag 1

17.06.2012, 22:24

Ma fete, da' cine-a zis ca se serveste pe scandura?

Si pe blog am primit un comentariu cum ca-i ciulama, da' sa fim seriosi ca la ciulama nu se pun ciuperci fierte in vin, nici nu se drege cu oua batute si smantana...

diaconta 1

17.06.2012, 22:27

No mare pacat de el, da' daca tipu' cu untura-i fain,hai treaca de la mine ca ai stricat bunatate de piept
da' "nevasta" lu' Cezar n-avea si ea piept,trebuia sa-l duci pe-al tau?

diaconta 1

17.06.2012, 22:27

si de ce-mi zici de balmos,cumva ca sa me 'nervezi??

diaconta 1

17.06.2012, 22:30

ma gandeam sa-mi iau niste platouri de-alea rustice din lemn,da' dupa ce ca's scumpe rau ,ma gandeam c-o sa zica musafirii,'No ni si la asta,n-a avut niste blide sa ne puna mancarea" )))

Poliana 1

18.06.2012, 15:47

Reteta asta e foarte faina, Gaby esti o gospodina desavarsita! (ca tot am zis ca vin cu laudele , si nu glumesc deloc) , dar comentariile primite chiar mi-au inseninat ziua

diaconta 1

18.06.2012, 15:51

Poliana,poate ti-au inseninat-o tie,dar Gaby nici nu ne-a mai raspuns))

gaby_duceag 1

18.06.2012, 16:09


ignoranta de gabi \))

diaconta 1

18.06.2012, 16:12

cam da,ca uite ce de intrebari am pus si nu mi-ai raspuns )))

gaby_duceag 1

18.06.2012, 16:16

si nici nu raspund

diaconta 1

18.06.2012, 16:23

da' ce-a dacu' te-ai facut
di ce tu?

gaby_duceag 1

18.06.2012, 19:02

ca asa vreau iuo

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:41

mmmmm bine arata

Panacris 1

19.06.2012, 08:00

laura_n 1

19.06.2012, 13:29

Astazi am "prestat" si eu aceasta reteta. Este senzationala, multumiri ca ai facut-o cunoscuta

diaconta 1

19.06.2012, 13:31

zici tu Laura ca-i bun???
Hmmmmmm,parca pe tine te-as crede

laura_n 1

19.06.2012, 13:49

) Dia, este o deliciosenie !

fluturascoloratfrumos 1

19.06.2012, 18:14

toate preparatele gatite de tine arata fabulos!felicitari!voi incerca si eu reteta de pui manastiresc!

Sim0na 1

01.03.2013, 14:01

Te lingi pe degete! O bunatate este! Multam de reteta!

sebirizescu 1

09.03.2013, 16:36

arata super

gaby_duceag 1

09.03.2013, 16:40

da
ca tot ce fac eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc