Puisor aromat la cuptor

de Camelya in Pui, 12 Apr 2016 | 848 vizualizari

 

Avea in frigider un puiut mic, asa ca am decis ca este timpul sa ii fac cunostinta cu frumosul meu cuptorul. :) I-am facut un masaj cu putin ulei si cateva condimente, iar apoi l-am invelit si l-am pus la rumenit. Fraged, crocant, gustos si foarte aromat.   

 

INGREDIENTE

  • 1 puisor
  • ulei de masline
  • 1 punga pentru cuptor
  • praf de usturoi
  • condimente pentru carne de pui
  • boia dulce
  • piper macinat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisor aromat la cuptor:

Curatam si spalam puiutul. Presaram deasupra puiului praf de usturoi, boia dulce, condimente pentru carnea de pui, piper si sare. Pune ulei de masline si masam usor puiul. Introducem puiul in punga pentru copt. O legam si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C. Lasam la cuptor 45 de minute iar apoi scoatem tava si taiem punga cu o foarfeca. Introducem din nou puiul in cuptor si il lasam pana se rumeneste frumos. Se serveste cu piure, cartofi la gratar sau legume. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438156
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438158
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438161
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438162
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438163
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438164
retete culinare - Puisor aromat la cuptor 438165

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:17

Daca i-ai facut masaj , a stat cuminte la rumenit )

Catalina L 1

15.04.2016, 19:44

Camelya 1

15.04.2016, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25