Puisor aromat la cuptor

de CameliaR in Pui, 12 Apr 2016 | 4055 vizualizari

 

Avea in frigider un puiut mic, asa ca am decis ca este timpul sa ii fac cunostinta cu frumosul meu cuptorul. :) I-am facut un masaj cu putin ulei si cateva condimente, iar apoi l-am invelit si l-am pus la rumenit. Fraged, crocant, gustos si foarte aromat.   

 

INGREDIENTE

  • 1 puisor
  • ulei de masline
  • 1 punga pentru cuptor
  • praf de usturoi
  • condimente pentru carne de pui
  • boia dulce
  • piper macinat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisor aromat la cuptor:

Curatam si spalam puiutul. Presaram deasupra puiului praf de usturoi, boia dulce, condimente pentru carnea de pui, piper si sare. Pune ulei de masline si masam usor puiul. Introducem puiul in punga pentru copt. O legam si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C. Lasam la cuptor 45 de minute iar apoi scoatem tava si taiem punga cu o foarfeca. Introducem din nou puiul in cuptor si il lasam pana se rumeneste frumos. Se serveste cu piure, cartofi la gratar sau legume. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

CameliaR 1

15.04.2016, 20:22

minodora89 1

07.03.2017, 16:01

FOARTE BINE ARATA

minodora89 1

07.03.2017, 16:02

FOARTE BINE ARATA

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu pilaf sârbesc