Pulpa de miel la cuptor

de dantes in Oaie, 8 Mai 2019 | 1500 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g slanina afumata
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa. Slanina afumata se taie in fasii subtiri si se asaza peste pulpa, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tava cu pulpa se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru o ora apoi se scoate folia de aluminiu si se mai lasa in cuptor circa 30 minute, se verifica sa fie bine patrunsa carnea.

Se taie in bucati si se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta bihoreana