Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 8003 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

28.01.2013, 21:54

Prima sosita,prima servita!O bucata de carne si pentru mine,legumele le las pentru cine vrea o portie dubla

DinDragostePentruGatit 1

28.01.2013, 21:55

Mega bun!

T I M E A 1

28.01.2013, 21:58

de vitel imi place si se face si bine, vita e mai grea. Super bine arata si sigur e delicioasa

Geanina87 1

28.01.2013, 22:01

Ce mancare gustoasa

MotanLaOale 1

28.01.2013, 22:04

bun bun

Merisor 1

28.01.2013, 22:25

Ce fain arata!

Rocsi 1

28.01.2013, 22:30

Cred ca e o bunatate

jolygina 1

28.01.2013, 22:38

delicios

Aurelia 07_07 1

28.01.2013, 22:55

Buna,buna

delia64 1

28.01.2013, 23:12

Tare bine arata si eu am facut azi friptura de vitel,este o bunatate.

Angelina_Elena 1

29.01.2013, 00:44

arata super bine!

danakarin 1

29.01.2013, 05:36

S-a facut incet in aburi....carnea de vitel e delicioasa! Singurul impediment aici la mine e ca e grozav de scumpa... bravo pentru prezentare!

diaconta 1

29.01.2013, 09:30

multumesc mult pentru aprecieri

mamaieelena 1

29.01.2013, 09:52

mmmm ce bunatate

_Alina_ 1

29.01.2013, 10:23

Arata wow! N-am cuvinte...

laura_n 1

29.01.2013, 11:56

excelenta imi place toata combinatia

Lau 1

29.01.2013, 15:47

fain arata

gaby_duceag 1

29.01.2013, 23:27

ce frageda tre sa fie

diaconta 1

29.01.2013, 23:38

Gaby,cam da,numa' pozele's proaste

babi5 1

23.12.2013, 10:48

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii