Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati

de Toamna07 in Pui, 27 Mai 2014 | 1307 vizualizari

 

Sugestie pentru felul doi !
O delicioasa combinatie de legume cu pui, servita cu orezul meu preferat .

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 8 pulpe superioare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • un dovlecel mic
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 5 catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit
  • coriandru macinat
  • Orez basmati fiert in apa cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati:

Pulpele de pui bine spalate,uscate,sarate si piperate le-am calit la foc iute, in 100 ml ulei, pana cand pielita a devenit crocanta.Le-am scos pe o farfurie si le-am lasat deoparte.
In vasul unde am facut pulpele am pus ceapa tocata pana a inceput sa se inmoaie,a urmat-o ciupercile fara codite,ardeii si dovlecelul cubulete.Dam focul mai mic si punem capacul pentru 5 minute.
Adaugam sucul de rosii,usturoiul si coriandru.Amestecam usor cu o paleta.
Asezam pulpele de pui deasupra si mai lasam 5 minute.
Servim aceasta mancare gustoasa cu orez basmati.

O sa va placa foarte mult .:)

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati-0
Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati-1

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 15:25

foarte gustoase

Toamna07 1

05.06.2014, 18:03

Multumesc !

reisnaor_2006 1

04.09.2014, 18:09

oooooooo ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04