Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor

de alieli in Pui, 12 Oct 2010 | 7904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • 100 gr unt
  • 8-10 cartofi potriviti
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare, piper, busuioc, oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor:

Tai pulpele le sarezi si le piperezi dupa gust apoi le lasi la frigider aproximativ 60 minute.

Cureti cartofii, ii tai in patru si ii asezi in tava de cuptor in care ai pus uleiul, presari sare, piper oregano si busuioc si apoi dai tava la cuptor(cuptorul trebuie preincalzit)

Intr-o tigaie mai mare pui untul la topit si asezi pulpele. Din cand in cand pui cate un pic de apa le invarti pe o parte si pe cealalta. Cand crezi ca s-a facut carnea lasi sa scada apa complet si le lasi sa se rumeneasca.

Pofta mare

TIPS-URI

1

Se poate servi cu muratura sau cu sos de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la capac si cartofi natur