Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha in Pui, 18 Oct 2009 | 6496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 40 g pesmet
  • 300 g cascaval
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui crocantoase:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet, apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe si piept de pui crocantoase-0
Pulpe si piept de pui crocantoase-1
Pulpe si piept de pui crocantoase-2
Pulpe si piept de pui crocantoase-3
Pulpe si piept de pui crocantoase-4
Pulpe si piept de pui crocantoase-5
Pulpe si piept de pui crocantoase-6

COMENTARII (31)

ANCA

ANCA 1

13.11.2009, 12:38

nu mai gaseam reteta, eram sigura ca am comentat-o, dar nu le fac si eu si comentez dupa, normal, ca asa-i frumos!

valentinalaur

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:48

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!