Queen Victoria Soup - Supa traditionala englezeasca

de ama in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2010 | 10507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 praz
  • o caserola de ciuperci champignon proaspete
  • putina nucsoara
  • 4 cani de supa de pui
  • 1 piept de pui fiert si taiat cubulete
  • 1 morcov
  • 2 oua fierte tari, taiate marunt
  • 200 grame de smantana
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Queen Victoria Soup - Supa traditionala englezeasca:

Topiti untul intr-o oala si caliti in el ceapa pana devine aurie. Abia atunci adaugati ciupercile tocate, presarati nucsoara si mai lasati sa se caleasca aproximativ 10 minute.

Stingeti cu supa de pui, adaugati bucatile de pui, morcovul si mai fierbeti aproximativ 20 de minute.

 

Inainte de servire, adaugati smantana, ouale si patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Queen Victoria Soup - Supa traditionala englezeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel