RAFAELLO

de nadina73 in Prajituri, 3 Mar 2010 | 9804 vizualizari

 

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 vanilii sau esenta
  • putina esenta rom -optional
  • 4 linguri de smanatana
  • nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos)
  • alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAFAELLO:

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 ore

Dupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.

Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute....si sa le manance :)

Se pastreaza in frigider

 

TIPS-URI

1

DACA VA RAMAN SI NU SE MAI MANANCA PUNETI-LE INTR-O PUNGA SI BAGATILE IN CONGELATOR,in momentul cand doriti ceva dulce le scoteti si in 5 minute se pot manca,sau cand aveti musafiri,eu mereu fac asa.

RETETA IN IMAGINI

RAFAELLO-0
RAFAELLO-1
RAFAELLO-2
RAFAELLO-3
RAFAELLO-4

COMENTARII (8)

ionix 1

04.03.2010, 08:17

ce dragute ajutoare ai avut... m-am mirat de tips dar imi dau seama ca ti-au ramas pt ca ai facut foaaaaaaaaaaaaaarte multe hehe.... sunt tare bune bombonelele astea

mariac 1

31.03.2010, 18:43

foarte bine prezentat bravo nota 10

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:12

cele mai bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41