RAFAELLO

de nadina73 in Prajituri, 3 Mar 2010 | 9746 vizualizari

 

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 vanilii sau esenta
  • putina esenta rom -optional
  • 4 linguri de smanatana
  • nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos)
  • alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAFAELLO:

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 ore


Dupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.


Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute....si sa le manance :)


Se pastreaza in frigider


 

TIPS-URI

1

DACA VA RAMAN SI NU SE MAI MANANCA PUNETI-LE INTR-O PUNGA SI BAGATILE IN CONGELATOR,in momentul cand doriti ceva dulce le scoteti si in 5 minute se pot manca,sau cand aveti musafiri,eu mereu fac asa.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - RAFAELLO 20219
retete culinare - RAFAELLO 20220
retete culinare - RAFAELLO 20221
retete culinare - RAFAELLO 20236
retete culinare - RAFAELLO 20253

COMENTARII (8)

ionix 1

04.03.2010, 08:17

ce dragute ajutoare ai avut... m-am mirat de tips dar imi dau seama ca ti-au ramas pt ca ai facut foaaaaaaaaaaaaaarte multe hehe.... sunt tare bune bombonelele astea

mariac 1

31.03.2010, 18:43

foarte bine prezentat bravo nota 10

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:12

cele mai bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!