Raffaello aperitiv

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2011 | 16853 vizualizari

COMENTARII (13)

EUGENIAivan 1

27.11.2011, 18:54

atentie bucatareselor sa nu exagerati cu usturoiul pentru ca nu ies bune!

Cris2711 1

27.11.2011, 19:35

foarte bune

Panacris 1

27.11.2011, 19:41

Interesant!!!!

mirela0911 1

27.11.2011, 19:42

cred ca-s delicioase cat despre usturoi curand cred ca nu voi mai servi

EUGENIAivan 1

27.11.2011, 20:00

va multumesc tuturor
si cu usturoiul nu stiu ce sa zic mirela,tu sti mai bine

Rocsi 1

27.11.2011, 20:22

grozave!!!

MotanLaOale 1

27.11.2011, 20:33

Lau 1

27.11.2011, 22:01

delicioase

Angelina_Elena 1

27.11.2011, 22:14

ce frumoase sunt

Dana_Retetegg 1

28.11.2011, 00:37

gaby_gabytza 1

28.11.2011, 08:00

yammy

mena29 1

29.11.2011, 13:53

buna idee!

jolygina 1

29.11.2011, 14:09

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose dospite cu stir rosu si fulgi de mei