Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

de marieta in Prajituri, 29 Aug 2011 | 4335 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
la cererea expresa a ficei mele!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza de vaci,
  • o lingurita de sare,
  • o lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • esenta de vanilie si esenta de rom,
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
  • 1kg de smantana,
  • gem de visine sau de care va place,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci:

Reteta de preparare a papanasilor

Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si branza de vaci