Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de Julie in Prajituri, 19 Noi 2011 | 21416 vizualizari

COMENTARII (21)

miremirc 1

19.11.2011, 20:07

Angelina_Elena 1

19.11.2011, 20:38

o minunatie de desert

diaconta 1

19.11.2011, 20:47

ce minunatie

Rocsi 1

19.11.2011, 20:50

daaaaaa daaaaaaaaaa

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:15

gaby_gabytza 1

19.11.2011, 21:25

adasev12 1

19.11.2011, 21:26

alinutzika 1

19.11.2011, 22:15

foarte buni

mihaelar63 1

20.11.2011, 00:46

Indiferent cum le-ar zice nu i-as refuza

Pasiune pentru bucatarie 1

20.11.2011, 10:26

Minunati, sunt preferatii mei

Laura Alexia 1

20.11.2011, 11:54

si pe acestia ii ador

Cris2711 1

20.11.2011, 12:17

preferatii mei

mena29 1

20.11.2011, 19:36

Lau 1

20.11.2011, 21:31

servesc si eu

dakris 1

21.03.2012, 13:11

am facut si eu, dar cu praf de copt..., nu trebuia? au iesit deliciosi...

xana 1

31.08.2013, 01:31

Cum de au iesit asa rotunzi? Aluatul nu se inmoaie prea tare dupa adaugarea albusului si devine oarecum dificil sa le dam forma asta?

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 16:04

deliciosi

Panacris 1

08.07.2014, 20:16

babi5 1

16.08.2014, 18:40

Buni tare

monik80 1

20.03.2015, 10:01

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi cu branza