Reteta simpla de piept de rata cu sos de portocale

de Rocsi in Rata, 28 Mar 2018 | 24731 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

28.03.2018, 21:05

Nu știu cum e, dar știu că tu gătești foarte bine!

vasimur 1

28.03.2018, 21:23

Bucataras Diana 1

28.03.2018, 21:35

Îmi place rata mult.

Corinuta 1

28.03.2018, 21:50

Minunat!

Merisor 1

28.03.2018, 21:50

Yummy!

Rahela Velicu 1

28.03.2018, 21:54

Ce bun!

MotanLaOale 1

28.03.2018, 22:14

bun bun

Rocsi 1

29.03.2018, 09:56

Va multumesc mult!

Rocsi 1

29.03.2018, 09:56

Rodica, a fost pentru prima data cand am gatit rata ...Eu nu mananc, dar alor mei le-a placut mult. Cica este altceva, decat cu ce i-am obisnuit!

mirela0911 1

29.03.2018, 11:11

Trebuie sa incerc si eu!

Ksenya 1

29.03.2018, 18:16

pe gustul meu!

Catalina L 1

30.03.2018, 11:07

o delicatesa

Rocsi 1

30.03.2018, 20:20

Va multumesc fetelor!

elucubratiiculinare 1

01.04.2018, 08:28

ce bunatate ai facut

Rocsi 1

01.04.2018, 11:35

Multumesc mult Elucu!

Ancutsa 1

03.04.2018, 22:01

Delicioasa! Si eu prefer carnea in general mai bine rumenita!

mihaelar63 1

10.04.2018, 04:12

In interior este exact asa cum trebuie : roze !!!

Rocsi 1

11.04.2018, 20:13

Ancutsa, multumesc. Nu a fost carnea foarte rumenita, am incercat doar sa nu o fac prea in sange, ca m-am gandit ca nu o sa manance ai mei!

Rocsi 1

11.04.2018, 20:14

Mihaela, chiar mi-am dorit sa nu iese prea in sange, ca nu se atingea nimeni de ea . Asa a fost numai buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata caramelizate