Ridichi murate

de Ina in Muraturi, 12 Feb 2019 | 8814 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

12.02.2019, 14:12

interesant

Ina 1

12.02.2019, 14:17

Da, Lau! si usor de facut! Ridichile ies crocante si usor iuti-acrisoare

Gabriela_Gh 1

12.02.2019, 14:24

Ce interesant!!!

mirela0911 1

12.02.2019, 14:26

Oare merge reteta asta si cu ridichi negre? E interesanta!

CameliaR 1

12.02.2019, 14:39

Cred ca sunt delicioase!

Ksenya 1

12.02.2019, 14:43

uuuuu.....ce provocare pentru mine

Rahela Velicu 1

12.02.2019, 14:43

Ina 1

12.02.2019, 14:56

Mirela, ca si gust cred ca e ok, dar culoarea va fi... neagra )

Ina 1

12.02.2019, 15:11

Ma bucur ca va place, chier merita incercata reteta. Nu stiu daca se poate pastra prea mult, dar avand in vedere ca e gata in 1-2 zile, se poate face pentru un eveniment apropiat

MotanLaOale 1

12.02.2019, 15:20

interesant

Bunica 1

12.02.2019, 16:15

Excelente!

Constelatialeu 1

12.02.2019, 16:40

Eu intai gust, ca daca mi se coloreaza parul doar uitandu-ma....

miki_a 1

12.02.2019, 17:45

Interesantă rețetă!

simona72 1

12.02.2019, 18:10

vasimur 1

12.02.2019, 18:25

Adi 1

12.02.2019, 21:22

Rocsi 1

13.02.2019, 19:18

dantes 1

14.02.2019, 10:54

Bune!

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:19

Foarter bune

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:22

Candva am preparat si eu ceva asemanator

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie in otet