Rosii, ardei si dovlecei umpluti

de dantes in Porc, 23 Oct 2018 | 2363 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
Reteta inspirata de Ela68 https://www.bucataras.ro/retete/rosii-ardei-si-dovlecei-umpluti-37820.html  Am inlocuit carnea de vita cu carne de porc, am renuntat la marar si introducerea la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 500 g carne de porc
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii, ardei si dovlecei umpluti:

Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se spala ardeii, dovleceii si rosiile si se curata bine la interior. Se umplu ardeii, rosiile si dovleceii cu amestecul de carne fara a se indesa. Se asaza intr-o cratita si se toarna apa astfel incat sa fie acoperiti si se pun la fiert.

Cand sunt pe jumatate facuti, se adauga miezul de la rosii taiat cubulete se condimenteaza cu sare dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare pana carnea este fiarta.

Se servesc cu iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii, ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii