Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 2051 vizualizari

 

Am facut greseala de a nu gusta vinetele...una dintre ele era amara! Le-am reparat cu "branzica si smantana "de la Delaco!

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa mica
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • 1 cutie "branzica si smantana "ceva fin Delaco
  • cateva rosii potrivita ca marime
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco:

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit

Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare

Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete

Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet cu maioneza

Adaugi branzica cu smantana,cu grija,sa nu se taie

Potrivesti de sare

Pui cate 2-3 lingurite din compozitie in fiecare rosie si decorezi cu patrunjel si cubulete de rosii

Servesti cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi