Rulada cu biscuiti si banana

de jolygina in Prajituri, 25 Iun 2010 | 6560 vizualizari

 

o mica combinatie intre doua retete

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amaretto esenta de rom
  • pentru crema alba:
  • 500ml lapte
  • 3linguri de zahar
  • 6 linguri de gris
  • 150g margarina
  • 150 g nuca de cocos
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuiti si banana:

 Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa si margarina cubulete  Amestecam pana se topeste. Sfaramam biscuiti cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

Crema alba :

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul. Amestecam bine si cand a inceput sa se ingroase il luam de pe foc, adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos.

Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos ,se intinde ca o foaie ,se adauga crema din biscuiti ,se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga ,se ruleaza usor ca un salam.

Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm.

Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu biscuiti si banana 38829
retete culinare - Rulada cu biscuiti si banana 38832

COMENTARII (9)

jolygina 1

26.06.2010, 17:07

binetele nadia dar iti dau trei si pentru voinici din poza

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:31

Dana Cristea - pusikmea 1

02.07.2010, 12:09

asta e buna pt andutu meu, chiar o s-o increc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21