Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 1513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • lapte
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • esenta
  • zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri faina alba
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Intr-un lighean punem faina,ouale,zaharul,sarea dupa gust,drojdia dizolvata cu un pic de apa calduta si amestecam.Dupa asta adaugam lapte cat sa iasa un aluat de paine si framantam iar la urma se adauga putin ulei.Lasam sa creasca iar deasupra punem un prosop curat.

Intr-un alt bol punem branza cu ouale batute cu zaharul,esenta,zaharul vanilat,putina sare,lingurile de faina alba si se amesteca.Aluatul de paine dupa ce a crescut il luam si il intindem pe masa de lucru,dar inainte de a-l pune luam putina faina si presaram deaspra mesei ca sa nu se prinda aluatul de masa,si punem un strat de branza peste tot si dupa il rulam. Dupa ce l-am rulat il punem in tava unsa cu ulei iar deasupra ungem cu un ou batut.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu branza 122059
retete culinare - Rulada cu branza 122066
retete culinare - Rulada cu branza 122067

COMENTARII (9)

DIANA B 1

24.08.2011, 09:29


Bunica 1

24.08.2011, 09:55

Buna alaturi de un pahar cu lapte

adry88 1

24.08.2011, 10:35

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S