Rulada cu ciocolata şi banane

de kukibella in Prajituri, 10 Mar 2012 | 8166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 oua;
  • 4 ling.faina;
  • 4 ling.zahar;
  • 1 lingurita esenta de vanilie;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 plic de crema de ciocolata(am folosit dr.Oetker);
  • 2 banane  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata şi banane:

galbenuşurile se bat ımpreuna cu zaharul.

se adauga faina amestecata cu praful de copt,esenta de vanilie şi albuşurile batute spuma.

ın tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pune compozitia;

se da la cuptor ptr.6-8 min.la 170 grade pana se rumeneşte pe  deasupra.

dupa ce este scoasa din cuptor se ruleaza (cat este calda) de 2-3 ori nu prea strans ca se farama şi se acopera cu un prosop umed de bucatarie.

dupa aprox.10 min.se descopera şi se scoate hartia de copt;ın mod automat rulada se va desface.

se pune crema de ciocolata şi bananele ıntregi şi se ruleaza din nou.

crema care iese pe la capete se foloseşte ptr.ornat

presaram pe deasupra cu nuca de cocos şi dam la rece ptr.minimum 30 min.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu ciocolata şi banane-0
Rulada cu ciocolata şi banane-1
Rulada cu ciocolata şi banane-2
Rulada cu ciocolata şi banane-3
Rulada cu ciocolata şi banane-4
Rulada cu ciocolata şi banane-5

COMENTARII (14)

iri_iri 1

12.03.2012, 05:48

place

mamaieelena 1

12.03.2012, 11:39

buna

iriniuk 1

26.05.2012, 18:07

cred ca este super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04