Rulada cu gem de piersici

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Aug 2013 | 5453 vizualizari

 

Puturoasa,puturoasa,din motive de caldura excesiva,dar parca mergea o rulada ,asa pe repede inainte si fara mult efort,mai ales ca am facut gem de piersici....

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 1 borcan cu gem de piersici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de piersici:

Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,pana devine ca o spuma omogena,adaugam faina si la final albusurile spuma,mestecand de jos in sus pana incorporam tot albusul. In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt  punem jumatate din compozitie si dam tava la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din cuptor si se rastoarna peste un servet umed si se ruleaza,se lasa la racit si apoi se umple cu gem de piersici si se pudreaza cu zahar.Ies doua rulade din compozitia de mai sus.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249656
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249657
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249658
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249659
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249660
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249661
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249662
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249663
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249664
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249665
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249667
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249668
retete culinare - Rulada cu gem de piersici 249669

COMENTARII (20)

diaconta 1

03.08.2013, 23:34

Nu doar pe tine

merisor 1

04.08.2013, 11:25

Super arata!

Rocsi 1

04.08.2013, 11:37

Imi cam place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: