Rulada cu mascarpone si merisoare

de epurasha2bb in Dulciuri, 3 Iun 2010 | 2138 vizualizari

 

racoroasa

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri mascarpone,
  • 1 lingurita de miere,
  • zahar pudra,
  •  dulceata de meriosoare,
  • 1 lingurita de unt
  • un ou batut,
  • o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 2 pliculete de zahar vanilinat,
  • 1 fiola esenta de vanilie,
  • 1 lingurita amidon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mascarpone si merisoare:

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt, eu am folosit Doubletta.

Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).

Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

asteptati putin sa stea la rece rulada si apoi taiati.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu mascarpone si merisoare-0
Rulada cu mascarpone si merisoare-1

COMENTARII (12)

silvi0ara

silvi0ara 1

03.06.2010, 19:45

Ce bune sunt merisoarele,si combinatia ta este tare buna.

Ina

Ina 1

03.06.2010, 19:58

edevarul e ca la epurasha si daca nu-s la linie, tot face un aranjament deosebit Felicitari pentru tot!

nadina73

nadina73 1

03.06.2010, 23:33

super mariana ,ami ai ca pornesc la tine 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!