Rulada de biscuiti

de iri_iri in Dulciuri, 15 Ian 2012 | 3350 vizualizari

 

cand te gandesti mereu sa faci ceva usor,gustos si sa multumesti pe toata lumea ,cred ca aceasta rulada este tot ce trebuie....

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti obisnuiti,
  • un castron de nuci macinate,
  • 3 linguri de cacao,
  • 200g zahar+6 linguri zahar,
  • 2 banane,
  • 300ml lapte,
  • 1 1/2 pachet de margarina,
  • o lamaie,
  • esenta de cafea si nuca de cocos.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

biscuitii se sfarama si se amesteca cu nuca si cacaua.

200g zahar se adauga in lapte ,apoi esenta de cafea si 1/2 margarina,dupa care se aseaza pe foc pana se incalzeste si se topeste zaharul fara a ajunge la fierbere.

acest sirop se adauga peste biscuiti si se amesteca pana se formeaza o compozitie usor moale.  

separat pachetul de margarina ramas se amesteca cu cele 6 linguri de zahar si zeama de la o lamaie,pana se formeaza o crema moale.    compozitia de biscuiti se imparte in 2 parti egale si se intinde pe o folie peste care se intinde 1/2 din crema de margarina si apoi pe margine se aseaza o banana taiata pe jumate,dupa care se ruleaza si se da prin nuca de cocos si se da la rece cam 3 ore.

pofta buna!

 

TIPS-URI

1

banana,biscuiti,lamaie

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de biscuiti 141022
retete culinare - Rulada de biscuiti 141023
retete culinare - Rulada de biscuiti 141024
retete culinare - Rulada de biscuiti 141025
retete culinare - Rulada de biscuiti 141026
retete culinare - Rulada de biscuiti 141027
retete culinare - Rulada de biscuiti 141028

COMENTARII (11)

deyutzky 1

15.01.2012, 23:59

jolygina 1

16.01.2012, 11:06

si mie imi place

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:37

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29