Rulada de cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 9486 vizualizari

 

Se prepara foarte usor si este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de cascaval (300 gr)
  • pasta Pesto
  • 2 ardei rosii
  • masline verzi cu ardei
  • cascaval feliat (2-3 bucati)
  • branza topita (2-3 bucati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Cascavalul se lasa la topit intr-un vas cu apa clocotita.

Dupa ce  s-a topit si la interior, scoatem ambalajul din vasul cu apa si-l golim intr-o punga marisoara.

Cat e inca fierbinte incercam sa formam o foaie,modeland cu palmele cascavalul.

Dupa ce l-am intins, ungem intreaga suprafata a cascavalului cu pasta pesto. Apoi, dupa preferinta, asezam restul ingredientelor,adica umplutura ruladei.

La final rulam cascavalul si il dam la rece pana a doua zi.

Atat!

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

PASTA PESTO POATE FI INLOCUITA CU PASTA DE ARDEI SAU PASTA DE TOMATE, DUPA PREFERINTA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

16.09.2012, 21:12

Ce bine arata...sigur e deliciu!

alba_zori 1

17.09.2012, 22:02

si foarte frumos aranjat ca o floare,gustos

Steffy 1

17.09.2012, 22:14

Interesant...trebuie sa incerc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza