Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare si piper
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata:

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare, piper si busuioc.

Cealalta jumatate o feliem, iar fiecare felie o batem cu ciocanul de snitele. Saram si piperam dupa gust.

Compozitia de carne tocata o repartizam pe feliile de piept, uniformizam, apoi rulam.

Punem rulourile obtinute intr-un vas yena, stropim cu cateva linguri de ulei, presaram cu cimbru. Adaugam si 1/2 de pahar cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de pui cu carne tocata-0
Rulada de pui cu carne tocata-1
Rulada de pui cu carne tocata-2
Rulada de pui cu carne tocata-3
Rulada de pui cu carne tocata-4

COMENTARII (9)

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41