Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta este de la Sidi modificata pe ici pe colo mai ales la umplutura.A fost buna si arata tare bine .
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Pregatim o tava de copt pe care o tapetam cu hartie si pregatim si cuptorul , il pornim la 180 grade C
Aluaturile:
Separam albusurile de galbenus , avem nevoie de 3 boluri mari si de 3 castronase. In bolurile mari punem albusurile pe care le vom bate cu putina sare , iar in castronele punem galbenusurile.
Peste galbenusuri punem smantana, ingredientul pentru culoare , praful de copt, si uleiul .Omogenizam bine.
Batem albusurile spuma si adaugam compozitia din cate un castronel peste fiecare doua albusuri batute.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
In tava pregatita deja punem fasii din cele trei aluaturi alternind culorile
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim un prosop si cand scoatem tava din cuptor o rasturnam pe prosopul umezit cu ajutorul caruia vom rula aluatul.
Il lasam la racit .
Umplutura:
Branza de vaca o amestecam cu smantana,o facem pasta ,sare, boia de ardei dulce sau mai puteti adauga marar verde tocat, sunca , porumb etc…,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult