Rulou de pastrav

de inocika in Pastrav, 7 Dec 2014 | 3749 vizualizari

 

a iesit delicios

 

INGREDIENTE

  • file de pastrav
  • orez
  • ardei
  • branza Camembert
  • usturoi
  • coniac
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav:

Pastravul se fileteaza.

Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor.

Sosul: se piseaza usturoiul, se face o pasta. Amestecam sucul de rosii si adaugam coniac

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav copt