Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 3727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii kaiser
  • cascaval feliat
  • ardei rosu proaspat
  • mustar
  • condimente
  • cascaval ras
  • 3 cartofi potriviti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui si cartofi acordeon:

Pieptul de pui se spala,il intindem pe un pat de lemn,il acoperim cu o foaie,punga de plastic si batem usor cu ciocanul de snitele.Ungem carnea cu mustar in strat subtire si condimentam dupa gust.

Luam feliile de cascaval,apoi cele de kaiser,un alt rand va fi de ardei gogosar si le punem peste pieptul de pui.Rulam carnea si prindem ruloul cu scobitori pentru a nu se desface.

Cartofii in spalam,curatam de coaja si-i crestam unde-si-unde formand un acordeon.

Pregatim un vas de yena in care asezam ruloul de pui si cartofii condimentand dupa gust.Punem o cana de apa si acoperim vasul cu capac introducandu-l la cuptor pentru 40 minute.

Scoatem apoi vasul,dam capacul jos si adaugam cascavalul ras peste rulou.Il mai lasam 10 minute la cuptor pana ce cascavalul a capatat o culoare aramie.

Servim cu salata!

POFTA BUNA§

 

RETETA IN IMAGINI

Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-0
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-1
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-2
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-3
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-4
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon-5

COMENTARII (23)

corina241

corina241 1

22.11.2010, 10:23

@MotanLa Oala
@miuta mersi de furci

ionix

ionix 1

24.11.2010, 19:50

ce farfurie frumoasă şi bogată

corina241

corina241 1

24.11.2010, 21:33

serviti,va rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!