Rulouri cu branza si somon fumee

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 2477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g felii somon afumat,
  • 200 g branza de vaci,
  • 50 g branza topita ,
  • ardei colorat ,
  • sare,
  • piper,
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si somon fumee:

Taiem ardeiul cubulete mici pe care le adaugam peste branza de vaci scursa.

Adaugam branza topita,frunze de patrunjel taiate marunt,sare si piper dupa gust.

Le amestecam bine sa obtinem o pasta omogena.

Se iau feliie de somon,se ung cu pasta de branza,intr-un capat de unde incepem sa rulam,punem o fasie de ardei sau gogosar.

Formam rulourile si le servim ornate dupa imaginatia fiecaruia.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu branza si somon fumee 139751
retete culinare - Rulouri cu branza si somon fumee 139752

COMENTARII (16)

madi_marin 1

05.01.2012, 18:23

foarte bun trebuie sa fie....

corina241 1

05.01.2012, 19:01

ce bine arata,yammyyyy

mimmi 1

10.01.2012, 21:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21