RULOURI DE CURCAN

de adasev12 in Curcan, 1 Feb 2011 | 1796 vizualizari

 

ca sa nu fac snitele....

 

INGREDIENTE

  • 3 felii pulpa de curcan mai grosute
  • cascaval
  • parmigiano
  • felii de sunca presata
  • sare, piper
  • un ou
  • peset
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RULOURI DE CURCAN:

eu am avut felii de pulpa de curcan cam gosute , le-am batut bine cu ciocanelul de snitele, au iesit destul de mari.

pe fiecare felie am puscascaval, apoi sunca, apoi am razuit putin parmezan , am rulat cu grija, am prins cu scobitori fiecare felie. au iesit trei rulouri sanatoase,

am batut oul si am amestecat direct in el pesmet sa fie mai grosuta compozitia. am luat fiecare rulou si l-am dat prin compozitie, apoi am prajit in tigaie la fo potrivit, spre mic, sa se patrunda bine carnea.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81804
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81805
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81806
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81807
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81808
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81809
retete culinare - RULOURI DE CURCAN 81810

COMENTARII (23)

adasev12 1

02.02.2011, 15:35

luk, kamy....mersi fetelor

adasev12 1

02.02.2011, 15:35

nadina...cam tarzior....

adasev12 1

02.02.2011, 15:36

adinacarla...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D