Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 3775 vizualizari

 

Foarte rapida si buna!

 

INGREDIENTE

  • cateva fileuri din piept de curcan
  • 25 g hribi uscati
  • jumatate de ardei gras rosu
  • cateva fire de ceapa si usturoi verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru, oregano
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu hribi:

Hribi se pun in apa sa se hidrateze, 2-3 ore, apoi se scurg bine.

Fileurile de curcan se bat ca pentru snitel, subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra cascaval ras, apoi se pun fasii de ciuperci, ceapa si usturoi verzi taiate rondele fine si felii de ardei gras rosu. Deasupra lor se rade iar putin cascaval. Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Se aseaza intr-o tava, se condimenteaza iar, se adauga si cimbru, oregano sau alte ierburi uscate preferate. Untul se taie felii subtiri si se aseaza peste rulouri, se pune o cana cu apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23808
retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23809
retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23810
retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23811
retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23812
retete culinare - Rulouri de curcan cu hribi 23813

COMENTARII (14)

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D