Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Iubesc vinetele si le prepar sub mai multe forme.Inainte ma descurajau retetele care propuneau sa le sarez si sa le las la scurs pentru a scapa de gustul amar.Varietatile noi de vinete m-au facut sa ma razgandesc si trag catre modalitati inteligente de de a le gati.
Aceste rulouri sunt absolut delicioase si foarte sanatoase.
O sursa buna de calciu,acid folic,fibre,vitamina C si fier.
Ingrediente:
Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptor 15-20 de minute,pana se inmoaie.In acest interval se intorc feliile de vinete pe cealalta parte o singura data. Intre timp,se amesteca spanacul racit cu nucsoara,sare,piper si ricotta. Amestecam cu o paleta. Se pune cate o lingura din compozitia de spanac in mijlocul fiecarei felii de vinete.
Se ruleaza si se asaza cu marginea libera in jos,intr-un vas termorezistent. Se procedeaza asa cu toate feliile.Peste acestea se toarna sucul de rosii,se presara pesmetul si parmezanul. Se dau la cuptor 20-25 de minute,pana se rumenesc usor. Mi-au iesit 20 de rulouri.
Va doresc pofta buna!
Rulourile sunt grozave!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult