Rulouri din dovlecei

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2013 | 4787 vizualizari

 

Poate fi servit ca si aperitiv la o masa festiva sau la dieta.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • branza de vaca
  • rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din dovlecei:

Se spala dovleceii cu tot cu coaja. Se feliaza foarte subtire, se condimenteaza si se lasa intr-o strecuratoare la scurs. Incingem grill-ul si punem feliile de dovlecel, le intoarcem pe ambele parti. Taiem branza baghete si rosiile felii. Intindem o felie de dovlecel pe masa de lucru, la unul din capete vom pune bagheta de branza si rosia si rulam cu grija.  Prindem fiecare rulou cu o scobitoare.

Simplu si bun.


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

06.08.2013, 10:02

foarte bune

Rocsi 1

06.08.2013, 11:38

Ce faine

FlaviaD 1

06.08.2013, 17:06

Frumos si elegant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de pleurotus cu maioneza si marar