Salam de biscuiti

de Valclaudia in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 5141 vizualizari

 

din ciclul nimic nu se arunca, totul se recicleaza....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. fursecuri zdrobite (ramase de la Paste)
  • cca 300 gr. biscuiti populari (din comert)
  • cca 150-200 ml zeama din compot (de piersici am folosit eu)
  • 2 linguri pudra de roscove (karob)
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri bobite Goji
  • 50 gr. migdale macinate
  • 50 gr. ciocolata alba si/sau neagra (taiata bucatele marunte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Zdrobim fursecurile intre palme, adaugam sucul din compot, zaharul pudra si pudra de roscove.

Mixam la viteza redusa, adaugam bobitele Goji, migdalele macinate, bucatele de ciocolata.

Biscuitii populari ii rupem bucati si ii adaugam peste restul compozitiei.

Cantitatea de biscuiti poate diferi, de aceea n-am precizat cati biscuiti am folosit eu (am pus atat cat a fost noevoie sa-mi iasa un amestec ferm).

Punem amestecul obtinut fie pe folie alimentara,fie pe hartie de copt, rulam strans, sub forma de salam si dam la rece pana a doua zi.

( Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 bucati.)

A doua zi feliem dupa preferinta si servim langa cafea ori lapte.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salam de biscuiti 314119
retete culinare - Salam de biscuiti 314120
retete culinare - Salam de biscuiti 314121
retete culinare - Salam de biscuiti 314122
retete culinare - Salam de biscuiti 314123
retete culinare - Salam de biscuiti 314124
retete culinare - Salam de biscuiti 314125
retete culinare - Salam de biscuiti 314126
retete culinare - Salam de biscuiti 314127
retete culinare - Salam de biscuiti 314128
retete culinare - Salam de biscuiti 314129

COMENTARII (15)

Alinutza80 1

27.04.2014, 19:14

alilianaa 1

27.04.2014, 19:53

ce mult imi place..

Micutza Luana 1

27.04.2014, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55