Salam de biscuiţi, reţetă de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 5345 vizualizari

 

Pofta de dulce este mare , Biscuiti- insuficienti . Asa ca am apelat la un mic ajutor , fulgii de cereale . Am obtinut un Salam de biscuiţi, reţetă de post, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti
  • 1 margarina Unirea
  • 100 gr zahar brun
  • 1 cana apa
  • 100 gr stafide
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 gr mix fructe confiate
  • 2 linguri coaja portocala confiata
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cana fulgi de cereale
  • 1 cana miez nuca
  • fulgi nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Zaharul si margarina se topesc .

Se adauga apa,cacao, esenta de rom ,si merisoarele,stafidele fructele confiate

Se ia vasul de pe foc . Puneti nuca .

Se amesteca bine se pun biscuitii rupti bucati , fulgi de cereale si pesmetul .

Daca compozitia este moale puneti putin pesmet,daca e prea tare putina apa.

Impartiti compozitia in trei si puneti-o pe folie alimentara dand prin impachetare forma de salam.

Dati salamul de biscuiti la rece .

La servire desprindeti folia si rostogoliti salamul de biscuiti prin fulgi de nuca de cocos ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu cocos