Salata cu ton si naut

de Xandrinne in Salate, 13 Oct 2014 | 2145 vizualizari

 

Am vazut reteta la Rocsi, mi-a placut foarte mult asa ca am pus-o in practica. Multumesc, Rocsi!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie naut (am avut de la SunFood),
  • 300 g ton, maruntit, in ulei (am avut eu, Rocsi a folosit ton in suc propriu),
  • 5-6 linguri porumb,
  • 1 ardei kapia,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • patrunjel (nu am mai pus).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton si naut:

Am scurs nautul de zeama, la fel si porumbul, si tonul de ulei, le-am pus intr-un bol.

Ardeiul, spalat si curatat de seminte, l-am taiat bucatele.

Am amestecat ingredientele, (puneti si patrunjelul taiat fin), am potrivit gustul de sare si piper, am asezonat cu zeama de lamaie, am pus si niste ulei (ori cel scurs din conserva, ori ulei de masline, cum doriti). Am dat putin la rece.

Rocsi a servit salata sa pe felii de rosii, eu am prezentat-o pe felii de paine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata cu ton si naut 346897
retete culinare - Salata cu ton si naut 346898
retete culinare - Salata cu ton si naut 346899
retete culinare - Salata cu ton si naut 346900

COMENTARII (12)

Rocsi 1

13.10.2014, 21:01

Ma bucur ca ti-a placut

MotanLaOale 1

13.10.2014, 22:57

Xandrinne 1

14.10.2014, 06:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: