Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cartofii (spalati) in coaja, morcovul (curatat) si pieptul de pui (taiat fasii) se pun la fiert, fiecare in vas separat. Cand s-au fiert se lasa la racit si se toaca marunt impreuna cu gogosarii si castravetii si se amesteca toate intr-un bol impreuna cu o lingura de mustar si 3/4 din cantitatea de maioneza.
Cu restul de maioneza si bucati de gogosari, morcovi, castraveti...se decoreaza salata dupa preferinta, imaginatie si timp :)))
Pentru maioneza se amesteca un galbenus fiert si doua crude, se toarna uleiul cate putin, zeama de lamaie dupa gust si lingurita de mustar si se mesteca bine intr-un singur sens pentru a nu o taia
Pofta buna !!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult