Salata de Boeuf

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 1180 vizualizari

 

O salata care mie-mi place foarte mult deşi o prefer mai mult în varianta fără carne.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile sunt în functie de cantitatea pe care o faceţi:
  • Morcovi
  • Gulie
  • Carne de pui
  • Castraveti murati
  • Mazare din conserva (optional)
  • Cartof
  • Sare
  • Piper
  • mustar
  • Maioneza din 2 galbenusuri si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf:

De obicei salata aceasta o facem atunci când facem supa de pui si folosim legumele si carnea  fierte în supa(morcov,gulie,carne de pui).

Cartofii îi fierbem separat.

Legumele si carne fierte se taie marunt.

Se face maioneza din galbenusuri de ou si ulei.

Se condimenteaza,se adauga mustar si maioneza.

Se orneaza dupa gust.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de Boeuf-0
Salata de Boeuf-1
Salata de Boeuf-2

COMENTARII (46)

diaconta 1

16.05.2013, 14:35

Mena

diaconta 1

16.05.2013, 14:36

Mirelus

diaconta 1

16.05.2013, 14:36

Miuta sigur ca-i buna
De regula nu prea apuc s-o decorez ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04