Salata de fasole boabe cu cus cus

de Tuxedo in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 1838 vizualizari

 

Am facut o salata usoara pentru cei care tin post sau pentru vegetarieni, care are o combinatie perfecta intre cus cus si fasole boabe, patrunjel si zeama de lamaie. Daca vrem si altceva, ii putem adauga dupa preferinta, eu am pus niste morcovi baby ca sa ii dea putina dulceata si culoare.

 

INGREDIENTE

  • o conserva fasole boabe (asortata cu naut de 500 gr)
  • 3/4 ceasca cus cus
  • o mana patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de la 1 jumatate de lamaie
  • o mana morcovi baby
  • ceapa verde (sau rosie, optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole boabe cu cus cus:

Am fiert cus cusul in apa cu un praf de sare,apoi l-am scurs bine.

Morcovii i-am fiert separat intr-o carticioara.

Am spalat patrunjelul si l-am taiat fin, am pus toate ingredientele intr-un bol si am asezonat cu sare si piper. Eu am pus zeama de la o jumatate de lamaie, dar se pune dupa gustul fiecaruia.

Optional puteti sa adaugati o ceapa mica rosie sau 3-4 fire de ceapa verde.

Este o bunatate!

Pofta buna!

 

 

COMENTARII (21)

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:29

gustoasa salata

Bya Ralu 1

27.02.2014, 05:36

ce buna trebuie sa fie

Xandrinne 1

15.02.2015, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41