Salata de icre

de mimmi in Salate, 5 Ian 2011 | 7932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Icre de peste 50 g
  • Gris 150g
  • Ceapa 2 buc
  • Ulei 250 ml
  • Zeama de lamaie dupa gust
  • 1 paharel apa minerala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se pun icrele la bain-marie pana devin galben deschis, dupa aceea se amesteca cu foarte putin ulei pentru a nu se usca. Se fierbe grisul in apa fara sare si se pune la racit. Se freaca icrele ca si la maioneza cu cate foarte putin ulei pentru a nu se taia, la viteza mica. Dupa ce s-a facut maioneza din icre, se adauga grisul si ceapa taiata solzisori mici. Se freaca in continuare cu apa minerala pentru a deveni pufoase,se adauga zeama de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

MIUTA 1

05.01.2011, 18:08

Foarte bun

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:47

excelente

mimmi 1

06.01.2011, 17:18

Va multumesc sunt foarte bune atunci cand aveti musafiri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata "Floarea Soarelui"