Salata de sezon

de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 frunze salata verde
  • 2 ridichi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
  • ulei din floarea soarelui presat la rece
  • otet din mere
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sezon:

Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.

Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.

Adaugam otet si ulei dupa gust.

Omogenizam si servim salata proaspata.

 

TIPS-URI

1

Delicioasa goala dar si langa un fel principal.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de sezon 304745
retete culinare - Salata de sezon 304746
retete culinare - Salata de sezon 304747

COMENTARII (33)

Florentina_Cristina 1

20.03.2014, 19:01

Rocsi 1

20.03.2014, 20:56

laura_n 1

21.03.2014, 17:37

iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D