Salata de ton

de Julia_Snow in Salate, 30 Apr 2014 | 2258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conserva ton bucati
  • 2 cepe verzi
  • un cubulet de unt
  • zeama de lamaie (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ton:

Se scurge conserva de ton de ulei si se rastoarna in vasul in care vrem sa preparam salata.

Untul se topeste, iar in el se adauga  zeama de lamaie.Se amesteca, iar acest sos se torna peste ton.Urmeaza ceapa taiata rondele (dupa ce s-a curatat si spalat, in prealabil :)  ).

Se amesteca usor pt a se mai desface bucatile de ton si pentru a se intrepatrunde gusturile, dar nu pana se face pasta totul:) Eu nu am simtit nevoia sa mai adaug sare. Insa se pot adauga sare si piper.

Se poate servi cu paine integrala, prajita.

Pofta buna!:)

 

COMENTARII (11)

Julia_Snow 1

30.04.2014, 15:30

Multumesc, Tiby!

simonacallas 1

30.04.2014, 17:28

Clar, azi a fost ziua cu peste Foarte buna salata

Julia_Snow 1

30.04.2014, 17:37

Multumesc, Simona!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: