Salata de vinete cu maioneza

de RODIMUR in Salate, 13 Mai 2017 | 3691 vizualizari

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

13.05.2017, 21:19

RODIMUR 1

13.05.2017, 21:26

Mulțumesc, Motănel, pentru susținere!

mihaelar63 1

13.05.2017, 21:44

Buna!!! Si eu pun usturoi , mai putina maioneza

RODIMUR 1

13.05.2017, 22:06

Așa-i că e mai bună cu usturoi? Mie mi se pare că are un gust aparte... Eu pun întotdeauna maioneză, decât să pun ulei pur și simplu, pentru că e mai fină... Dar știu multe persoane care o fac simplă, cu ceapă și ulei... Gusturile diferă și nu se discută! Oricum, mă bucur că iarăși avem un punct comun!

mirela0911 1

13.05.2017, 23:24

Si eu fac cu maioneza, fara usturoi!

RODIMUR 1

13.05.2017, 23:37

Bine, Mirela! Mai urmează să încerci într-o zi cu usturoi, să vezi dacă-ți place. Nu-i obligatoriu, doar dacă ești curioasă și dacă-ți place usturoiul...

miki_a 1

14.05.2017, 09:38

Delicioasă!

Ina 1

15.05.2017, 07:59

Rar fac cu maioneza, pentru ca mi se par mai grele pentru fiere, dar imi plac In schimb, nu prea-mi plac cu usturoi pentru ca le schimba complet gustul

RODIMUR 1

15.05.2017, 08:13

Da, așa este, cine are probleme cu ficatul, are și multe restricții... Eu numai în post prepar vinetele fără maioneză, dar mi se par cam aspre, uneori chiar amare, sau iuți. De aceea cred că maioneza le face mai fine. Iar usturoiul în cantitate mică, nu acoperă gustul vinetelor. Tot așa putem spune că și ceapa le acoperă gustul, mai ales că se pune în cantitate mai mare decât un cățel de usturoi. Oare există persoane care le prepară simple, fără ceapă, usturoi sau maioneză? Și ce gust au, numai cu sare și ulei? Sau chiar și fără ulei? Cred că sunt fade, dar e de încercat, ca să ne lămurim...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu putina maioneza