Salata mediteraneana

de Anamaria Cook in Salate, 4 Apr 2012 | 4582 vizualizari

 

O delicioasa salata in care puteti adauga bucati de kaizer.

 

INGREDIENTE

  • o salata potrivita
  • 6-7 rosii cherry
  • un castravete (daca este romanesc, daca folositi din acela turcesc folositi un sfert)
  • 2 fire ceapa verde
  • branza feta dupa gust
  • 10 masline negre
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • oregano (eu din pacate nu am avut)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mediteraneana:

Spalati si rupeti frunzele de salata si puneti-le intr-un castron mai mare in care puteti amesteca toate ingredientele.

Taiati rosiile in patru, castravetii si ceapa verde felii.

Feliati maslinele si taiati branza in cuburi.

Puneti toate ingredientele in castron peste frunzele de salata si adaugati uleiul, oregano si zeama de lamaie.

Amestecati totul bine, potriviti de sare si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata mediteraneana 156020
retete culinare - Salata mediteraneana 156021
retete culinare - Salata mediteraneana 156022
retete culinare - Salata mediteraneana 156023
retete culinare - Salata mediteraneana 156024
retete culinare - Salata mediteraneana 156025
retete culinare - Salata mediteraneana 156026
retete culinare - Salata mediteraneana 156027

COMENTARII (14)

oana_pisicutza16 1

04.04.2012, 22:50

o portie delecioasa de vitamine, imi place

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:28

buna rau

SanatateAcasa 1

16.04.2012, 20:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21