Salata mexicana cu avocado si ton

de Toamna07 in Salate, 9 Feb 2013 | 7625 vizualizari

 

Hai sa preparam o masa usoara,sanatoasa si plina de arome.Combinam proteinele din ton cu vitaminele din legume si savuram un preparat echilibrat.
O idee proaspata pentru o cina in familie!
Iubesc salatele,pornesc de la cateva ingrediente si apoi las imaginatia sa-si faca datoria!:)
Rezultatul este irezistibil!

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton,bucati,in suc propriu
  • 1-2 avocado copti
  • +
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 g fasole rosie fiarta
  • 300 g boabe de porumb dulce
  • zeama de la o lamaie/lime
  • patrunjel
  • sare si piper
  • cativa stropi de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mexicana cu avocado si ton:

Intr-un bol mare adaugam rosiile,ardeiul spalate si taiate cuburi.

Avocado se curata, se taie fasii lungi si se stropeste cu zeama de lamaie;se adauga in bol.

Amestecam ingredientele din bol cu fasolea.porumbul,patrunjel tocat marunt si tonul scurs de zeama.

Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie.Daca folositi lime,razuiti coaja si presarati peste salata,la sfarsit.

Stropim putin ulei de masline si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Salata mexicana cu avocado si ton-0
Salata mexicana cu avocado si ton-1
Salata mexicana cu avocado si ton-2
Salata mexicana cu avocado si ton-3
Salata mexicana cu avocado si ton-4

COMENTARII (17)

Panacris 1

09.02.2013, 21:29

babi5 1

27.01.2014, 14:40

Toamna07 1

03.02.2014, 18:25

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04