Saleuri

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 13517 vizualizari

 

Sa va arat ce faceam eu in noaptea de revelion pe la ora 0:30! Mi-au facut pofta fetele si nu am razistat!

 

INGREDIENTE

  • aluat foitaj
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
  • cascaval ras
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Cand este dezghetat se intinde pe masa infainata si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut.

Se presara cu sare grunjoasa, cascaval ras si seminte de mac.

Se taie fasii si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Se pun pe platou si se servesc cu bere rece. (bune si cu bere cu lamaie)!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

adry88 1

03.01.2013, 13:21

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:37

Alexa3333 1

03.05.2015, 15:29

E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv