Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am preluat aceasta reteta clasica italiana de la chef Jaques Pepin. De obicei se prepara fara mozzarella dar mie mi-a placut aceasta varianta . Salvia am suficienta asa ca am trecut la treaba . Se prepara rapid si este delicioasa .Prin traducere saltimboca inseamna ,, sare in gura '' , buna denumire , este o incantare pentru papilele gustative. La inceput reteta a aparut in Venetia dar a fost repede adoptata si servita in localurile romane .
1
Atentie la sare , prosciutto de regula este sarat mai puternic .
2
La un preparat atat de gustos merge un pahar de vin . Noi am avut vin demi-sec alb din via proprie .
3
Reteta originala se prepara cu carne de vita . Se poate prepara si cu porc sau pui .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult