Sandvis cu avocado zdrobit, rosii uscate la soare si Roquefort

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 25 Apr 2016 | 332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine de secara
  • 5 grame unt la temperatura camerei
  • 1/4 avocado
  • 20 grame rucola
  • 20 grame branza Roquefort
  • 3 rosii uscate la soare
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu avocado zdrobit, rosii uscate la soare si Roquefort:

Se ung feliile de paine cu unt, pe o singura parte. 

Se zdrobeste avocado cu o furculita si se amesteca cu sare si piper. Se ung feliile de paine cu acest mix, pe partea neunsa cu unt. 

Se una din felii se aseaza rosiile deasupra avocadoului, apoi branza Roquefort, apoi rucola si se inchide sandvisul cu cealata felie de paine, cu partea unsa cu unt in sus. 

Se prajeste sandvisul intr-o tigaie fara ulei, la foc mic spre mediu, pana cand branza incepe sa se topeasca.

Se serveste imediat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu avocado zdrobit, rosii uscate la soare si Roquefort 439892
retete culinare - Sandvis cu avocado zdrobit, rosii uscate la soare si Roquefort 439893

COMENTARII (9)

AndrutzaP 1

25.04.2016, 15:47

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:36

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21