Sandvis cu clatite

de merisor in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 2007 vizualizari

 

E a doua oara cand fac sandvisuri cu clatite sper sa nu devina obisnuinta ca e ceva de munca la ele.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 1 ou
  • 250 mL lapte
  • 100 mL apa minerala
  • sare
  • 1/4 pachet praf de copt
  • 200 gr faina
  • putin ulei
  • Ingredientele sandvisului:
  • cascaval afumat de la Delaco
  • rosii
  • sunca presata
  • salata verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu clatite:

Aluatul de clatite l-am facut ceva mai gros decat de obicei. Deci pentru clatite am batut oul cu putina sare, am pus apa minerala, praful de copt pentru ca se dizolva imediat in apa minerala, laptele  si apoi faina. Au rezultat 8 clatite mai grosute pe care le-am prajit in tigaia antiaderenta unsa foarte putin cu ulei doar la prima clatita. Cand clatita era intoarsa pe a doua parte am presarat cascaval ras peste ea si am lasat pana s-a topit si s-a lipit de ea. Asa am procedat cu fiecare.

Apoi am asezat cate una sau doua foi de salata verde, felii de rosii si felii de sunca presata. Am impachetat clatita si a rezultat un sandvis bun.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu clatite 182948
retete culinare - Sandvis cu clatite 182949
retete culinare - Sandvis cu clatite 182950
retete culinare - Sandvis cu clatite 182951
retete culinare - Sandvis cu clatite 182952
retete culinare - Sandvis cu clatite 182953
retete culinare - Sandvis cu clatite 182954
retete culinare - Sandvis cu clatite 182955

COMENTARII (40)

dobrezaira 1

20.10.2012, 09:45

si bun si frumos sandvisul tau

babi5 1

13.06.2013, 19:29

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29